ASIAKAS-KOKEMUKSIA
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kokemuksia Supervisor Mediasta

Yrityksen toiminta on alkanut vuonna 2018 toiminimellä Viljami Harjuniemi Graphic Design, josta toiminnan laajennuttua yrityksen nimi muuttui Supervisor Mediaksi vuonna 2020.

Katso alta asiakaskokemuksia, joita olemme saaneet.

 

Kokemuksia asiakkailta valmistuneista projekteista.

”Viljami otti kuvat ja teki meidän yrityksen nettisivut. Kädenjälki oli loistavaa ja olemme tyytyväisiä. Viljami on ammatti ukko!”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jimi Miettinen

Securanga Oy

”Meidän kaikki yhteiset projektit ovat onnistuneet todella hyvin ja täyttivät todella odotukset! Ammattitaitoinen ja viiden tähden palvelu! 😊
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Johanna

Hiusextra Heinilä

Visuaalinen ilme verkkosivuissa ja valokuvat ovat erinomaisia!!”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antti Kivelä

Asuntomyyjät.com

”Viljami toteutti meille mainosvideot, valokuvaukset ja somen. Markkinointi sai hyvin tuulta alleen, kun asiat tehtiin oikein ja ammattilaisen toimesta. Suosittelen vahvasti ulkoistamaan markkinointiin liittyvää tekemistä Viljamille, jotta yrittäjällä jää aikaa siihen mitä parhaiten osaa.”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ville Pesonen

Rakennus Vepeso Oy

”Firmaa perustaessa tiesin, että imago on oltava kunnossa. Otin yhteyttä Viljamiin ja kysyin miten homman kanssa edetään? Viljami otti hommat nopeasti haltuun, jonka jälkeen alkoi tapahtua! Logosta tuli upea, käyntikorteista edustavat ja tyylikkäät. Referenssi ja henkilöstökuvaus oli myös täydellinen onnistuminen! Suosittelen lämpimästi Viljamin palveluita! Kaikki ne ideat mitä päässäni olin pyöritellyt, Viljami sai sen toteutumaan! Tiedän keneen olla jatkossakin yhteydessä :)”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Eetu Niemi-Hukkala

ME Pipe Oy

”Projekti onnistui alkupalaverin jälkeen moitteettomasti. Asiakasta kuunneltiin ja toiveet täytettiin.  Vahva suositus muillekin ketkä tarvitsevat imagon piristystä,nettisivuja ja valokuvausta.”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Toni Määttä

Tony’s Food Group Oy/ B5 Black/ Black Grill & Cafe

Projekti onnistui todella hyvin, Viljami suunnitteli logon josta tuli todella hieno, samalla päivitettiin Facebook sivut sille tasolle millä se pitää tänäpäivänä ollakin. Yhteistyö jatkuu uusien nettisivujen ja some markkinoinnin kautta.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tuomas Lilja

Lapin laatuautot

”Hyvä ja onnistunut projekti nettisivujen, nettikaupan ja markkinointimateriaalin osalta kautta aikojen ensimmäiseen Jätkänkynttilä Ski Marathoniin 2020, Koronapandemia peruutti pandemian mutta ensi vuonna mennään isommin!
Erittäinkin hyvää ja mutkatonta palvelua Viljamilta! Ilo tehdä asioita! Suosittelen!”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lauri Lepistö

Jätkänkynttilä Ski Marathon / Only Nice Events Oy

”Tein Viljamin kanssa graafiseen suunnitteluun liittyvän projektin. Työ Viljamin kanssa oli erittäin vaivatonta ja nopeaa sekä työn lopputulos oli juuri mitä halusinkin! Suosittelen kovasti Viljamia yrityksesi digitaalisiin tai visuaalisiin tarpeisiin!”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Henri Tamminen

Tmi Henri Tamminen

Nettisivujen ja logon suunnittelu onnistui mallikkaasti, sivut ovat nykypäivää ja logokin varmasti ajantasalla👍🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kasper Koskivirta

Hillside Oy