GRAAFINEN SUUNNITTELU

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Yrityksen graafinen suunnittelu on hyvä aloittaa logosta, jonka ympärille rakennetaan koko yrityksen visuaalinen identiteetti.

 

Värit, muodot ja fontit määritellään kaikki valmiiksi, jotta tilatussa painossa ja mainonnassa yrityksen viesti ja ilme on aina yhtenäinen ja selkeä, parhaimmillaan tunnistettava.

Tutustu alta logoihin ja aloitetaan sinun yrityksen visuaalinen suunnittelu!

Logo ja graafinen ulkoasu

 

Logo voi olla värillinen tai yksivärinen. Suosittelen, että logo toimisi myös aina yksivärisenä, jolloin sen käytettävyys on monipuolisempi.

 

  • Sisältää kolme vaihtoehtoa, jonka jälkeen kaksi korjauskierrosta ja viimeistelyn.
  • Logo toimitetaan skaalattavissa tiedostomuodoissa (ai, .pdf ja .png)
  • Ulkoasulle luodaan värimaailma, ja värien käyttöohjeistukseen koodit: digitaaliseen käyttöön, painoon ja maalikarttaan.
  • Otsikko- sekä leipätekstifontit, joita käytetään mainonnassa ja asiakirjoissa vahvistamaan brändin visuaalista ilmettä.

Muut palvelut

Käyntikorttien suunnittelu

Käyntikorttien paino ja toimitus

Kuvittaminen

Digitaaliset mainokset

Printti mainokset

Ruokalistan suunnittelu

Logon animointi

 

Persoonallinen logon animointi vahvistaa mielikuvaa visuaalisesta ilmeestä, sekä tuo laadukkuutta.

 

 

Animoitu logo sosiaalisen median tarinoihin

Hauska animointi ja logon esille saaminen sosiaalisen median tarinoissa on helppo tapa lisätä mielenkiintoa ja tuoda nuorekasta ilmettä yritykseen.

”Tein Viljamin kanssa graafiseen suunnitteluun liittyvän projektin. Työ Viljamin kanssa oli erittäin vaivatonta ja nopeaa sekä työn lopputulos oli juuri mitä halusinkin! Suosittelen kovasti Viljamia yrityksesi digitaalisiin tai visuaalisiin tarpeisiin!”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Henri Tamminen

Tmi Henri Tamminen

Projekti onnistui todella hyvin, Viljami suunnitteli logon josta tuli todella hieno, samalla päivitettiin Facebook sivut sille tasolle millä se pitää tänäpäivänä ollakin. Yhteistyö jatkuu uusien nettisivujen ja some markkinoinnin kautta.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tuomas Lilja

Lapin laatuautot