Mainostoimisto Helsingissä

Mainostoimisto Supervisor Media toimii Helsingin Lauttasaaressa

Mainostoimistomme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, mutta toimimme ympäri Suomea. Meillä on asiakkaita Pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla.

 

Mainostoimiston tehtävä on lisätä myyntiä

Mainostoimiston idean perusta on tarjota yritykselle myyntiä tukevia palveluita. Jotta yritykselle voidaan kerätä näkyvyyttä, täytyy sillä olla visuaalinen ilme, josta sen voi tunnistaa. Yritykselle luodaan logo, verkkosivut ja otetaan muutamia valokuvia, joidan avulla on tarkoitus kertoa asiakkaille mistä yritystoiminnassa on kyse.

Kun yrityksen peruspohja on kunnossa, voidaan sitä markkinoida ja mainostaa. Kun mainostus ja markkinointi on suunniteltua ja oikein kohdennettua, voidaan jokainen siihen sijoitettu euro saada moninkertaisena takaisin.

 

Olipa tarpeesi saada uusia asiakkaita, muistuttaa vanhoja, rekrytoida työntekijöitä tai vahvistaa brändiäsi

Yritykselläsi voi olla useita eri tavoitteita, meidän tehtävä on auttaa sinua saavuttamaan ne. Uusien asiakkaiden hankinnassa suunnittelemme yhdessä teidän kanssa, kuinka yrityksen potentiaaliset asiakkaat löytävät teidän toiminnan.

 

Hankitaan uusia asiakkaita, mutta ei unohdeta vanhoja

Jälkimarkkinointi olemassa oleville asiakkaille on yksi tehokkaimpia markkinointikeinoja.

Uusien työntekijöiden rekrytoinnissa autamme vahvistamaan yrityksesi kiinnostavuutta.

 

Ensivaikutelma ja mielenkiinto herätetään visuaalisesti.

Meiltä saat suunnitelman, toteutuksen ja tarkan raportin digitaalisten kanavien markkinoinnista.

 

Tutustu alta meidän työnäytteisiin.

Teemme valokuvaukset verkkosivuja ja markkinointia varten.

Valokuvilla kuvitetaan verkkosivujen ulkoasu. Jos verkkosivuista halutaan laadukkaan näköiset, täytyy valokuvien olla ammattimaisia ja laadukkaita.

Mainosvideo ja yritysesittelyt

Laadukkaasti toteutettu video auttaa kertomaan yrityksen toimintatavoista asiakkaille ja vahvistaa mielikuvaa.

Verkkosivut, jotka toimivat jokaisella laitteella

Verkkosivut skaalautuvat puhelimeen, tablettiin ja tietokoneelle. Verkkosivumme ovat näkyvyyden varmistamiseksi aina myös Google-optimoidut!

Asiakaskokemuksia

”Projekti onnistui alkupalaverin jälkeen moitteettomasti. Asiakasta kuunneltiin ja toiveet täytettiin.  Vahva suositus muillekin ketkä tarvitsevat imagon piristystä,nettisivuja ja valokuvausta.”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Toni Määttä, Tony’s Food Group Oy/ B5 Black/ Black Grill & Cafe

”Projekti onnistui todella hyvin, Viljami suunnitteli logon josta tuli todella hieno, samalla päivitettiin Facebook sivut sille tasolle millä se pitää tänäpäivänä ollakin. Yhteistyö jatkuu uusien nettisivujen ja some markkinoinnin kautta.”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tuomas Lilja, Lapin laatuautot