VERKKOKAUPPA

Miksi perustaa verkkokauppa?

Syy on yksinkertainen. Perinteisessä kivijalkaliikkeessä myynti tapahtuu, kun henkilökuntaa on töissä ja paikalla veloittamassa. Puhelun välityksellä tapahtuvassa myynnissä täytyy puhelimeen olla vastaamassa tai soittamassa. Verkkokaupassa voit tehdä myyntiä ympäri vuorokauden. Periminen tapahtuu automaattisesti maksupalvelun tarjoamalla sovelluksella, josta löytyy kaikki yleisimmät maksutavat  –  luottokortista MobilePayhin.

Verkkokauppa mahdollistaa sinulle passiivista tuloa, eli voit ansaita rahaa silloinkin, kun et työskentele.

 

Mitä tuotteita verkkokaupassa voi myydä?

 

Fyysiset tuotteet vaativat aina tuotteiden postittamista tai noutamista, voit määrittää verkkokaupassa erikseen hinnan sekä postittamiselle, että noutamiselle. Suurin osa myyntiprosessista on tässä vaiheessa kuitenkin jo tehty, kun asiakas on päättänyt ostaa tuotteen ja maksanut sen. Verkkokaupassa asiakas voi valita sinun antamat noutoajat, joten tämäkään ei sido sinua olemaan tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa.

Digitaaliset tuotteet voivat olla verkkokursseja, opetusvideoita, pdf-kirjoja, kaikkea mitä voit näytöltäsi ja puhelimeltasi katsoa. Viime vuosina verkkokurssit ovat nousseet todelliseen suosioon erityisesti liikunta-alalla. Meillä on pitkä yhteistyö vuosia toimineen valmennustalon kanssa ja tiedämme mitä sudenkuoppia kannattaa perustamisessa välttää ja mitä tapoja suosia.

Varausjärjestelmä yleisimmillä maksutavoilla on parasta mitä vapaita aikoja tarjoava yrittäjä voi toivoa. Myöhäiset perumiset eivät koidu taloudellisesti yrittäjän niskoille, sillä liian myöhään tehdystä varauksen perumisesta ei luonnollisesti palauteta rahoja, tämä tottakai mainitaan asiakkaalle verkkokaupassa. Digitaalinen varausjärjestelmä maksutavoilla on yrittäjälle turvallinen tapa tarjota ajanvarauksia asiakkaille, eikä myöhäisiä perumisia tarvitse alkaa perimään, eikä niistä koidu taloudellista harmia.

Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua perustamaan sinun toiminnalle sopivan verkkokaupan!

Katso verkkokauppoja, joita olemme tehneet: