VERKKOKAUPPA

Verkkokauppa yritykselle

Verkkokauppa on pelastanut monen yrityksen tavan toimia epidemia-aikana. Verkkokaupasta voidaan myydä fyysisiä tuotteita, verkossa toimiva kursseja ja digitaalisia tuotteita.  Tuotteiden vieminen verkkoon voi vaatia luovuutta. Me autamme sinua tuomaan tuotteesi myyntiin verkkoon haluamallasi tavalla. 

Yrityksemme tarjoaa avaimet käteen- periaatteella verkkokaupan, jossa suunnitellaan ja luodaan verkkokaupan sisältö, ulkoasu sekä rakenne. Verkkokauppa suunnitellaan myös toimiviksi puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Verkkosivut ovat usein ensikosketus sinun ja asiakkaan välillä. Asiakas voi etsiä sivuiltasi hintoja, tuotteita, aukioloaikoja tai referenssejä. Kun yrityksesi informaatio on selkeästi esillä, on asiakkaan helpompi luottaa toimintaasi. Miksi et siis toisi tuotteita myyntiin heti ensikosketuksessa?

Halutessasi teemme sivuista myös hakukoneoptimoidut, jolloin hakukoneilla etsivät henkilöt voivat löytää yrityksesi toiminnan. Hakukoneoptimoinnista ei koidu sinulle kuukausittaisia kuluja, joten se on edullinen markkinointikavana.

Opetamme sinut myös itse päivittämään sivuja, joten sinulle ei koidu ylimääräisiä kustannuksia verkkosivujesi ylläpidosta.

Tehokkaan ja toimivan mainonnan peruspohjana kohde, johon asiakas ohjaataan. Tyypillisin tapa digitaalisissa mainoksissa on ohjata asiakas lukemaan lisää aiheesta tai ostamaan tuote, eli ohjata asiakas yrityksen verkkosivuille.

Tutustu kauppoihin, joita olemme tehneet:

evedit.fi

jatkankynttilaskimarathon.fi

Ravintolafeenix.fi

vahava.fi