KEITÄ ME OLEMME?

@ViljamiHarjuniemi

Yrittäjä

 

Moi! 

Olen Viljami Harjuniemi ja toimin Supervisor Mediassa yrittäjänä. Olen alunperin Rovaniemeltä kotoisin ja minulla on useamman vuoden tausta rakennusalalta, sekä timpurina, että työnjohtajana. Olen koulutukseltani rakennusinsinööri ja graafinen suunnittelija.

Aloitin graafisen suunnittelijan työt vuonna 2018 aluksi osa-aikaisena yrittäjänä. Kun osa-aikainen työ alkoi viedä enemmän aikaa, kuin kokoaikainen työ rakennusalalla, päätin vaihtaa täysipäiväiseksi yrittäjäksi vuonna 2019. 

Yritykseni palvelut ovat tämän matkan aikana lisääntyneet ja muovautuneet tarpeen mukaan. Tämän myötä myöhemmin vuonna 2019 yritysmuoto muuttui osakeyhtiöksi. Aikaisempi toiminimeni Viljami Harjuniemi Graphic Design ei enää kattanu yrityksen toimialoja. Olin edelleen päävastuussa tarjoamistani palveluista, mutta en ollut enää projektin ainut tekijä, vaan rinnalleni oli tullut mm. koodaus-, myynti-, markkinointi- ja videokuvausalan osaajia.

Toimintani perustuu juurikin tähän. En pyri tekemään tilattuja töitä yksin, rinnallani on kattava määrä eri toimialojen osaajia. Kun jokainen tekee parhaansa omalla vahvuusalueellaan, uskon että näin saavutetaan paras lopputulos!

Yritykseni nimi Supervisor Media, tulee tittelistäni rakennuksilta ”Supervisor”. Media sana kattaa mukavasti alleen palvelut, joita tarjoan.

Toimin projekteissa aina päävastuun omaavana projektinjohtajana. Vastaan siitä, että meidän tuottamat palvelut ja tuotteet ovat laadukkaita ja asiakkaan toiveiden mukaisia. Toimimme pääasiassa Uudellamaalla ja Lapissa! Tutustu sivuilta lisää palveluihin.

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä parasta!

-Viljami

 

@EssiUnkuri

Kuvausassistentti, maskeeraaja, markkinointi

 

Hei, olen Essi!

Vaasasta kotoisin oleva helsinkiläinen markkinoinnin opiskelija. Opiskelen markkinointia viimeistä vuotta Haaga-Heliassa. Toimin assistenttina ja maskeeraajana Supervisor Medialla valo- ja videokuvauksissa. Pidän huolen, että kameran edessä jokainen näyttää freesiltä, virkeältä ja siistiltä!

Toimin myös koordinaattorina vaikuttajamarkkinoinnin-, sekä suosiaalisen median markkinointiprojekteissa.

 

Tyytyväisiä asiakkaita mm.