KEITÄ ME OLEMME?

Moi!
Olen Viljami Harjuniemi, Supervisor Median perustaja ja yrittäjä. Olen Rovaniemellä syntynyt lappilainen. Vuonna 2015 muutin Rovaniemeltä Helsinkiin töiden perässä. Omaan vuosien taustan ja kokemuksen ravintola- sekä rakennusalalta. Koulutukseltani olen rakennusinsinööri ja graafinen suunnittelija.

Aloitin graafisen suunnittelijan työt osa-aikaisena yrittäjänä, kun valmistuin Helsinki Design Schoolista 2018. Nopeasti kuitenkin huomasin, että tämä ’’sivutyö’’ alkoi viedä enemmän aikaa päivästäni, kuin kokoaikainen työni rakennusalalla työnjohtajana. Otin lopputilin rakennuksilta vuonna 2019 ja päätin alkaa täysipäiväiseksi yrittäjäksi ja sillä tiellä olen edelleen.

Yrityksen palvelut ovat muovautuneet matkan aikana. Alkuperäinen toiminimi Viljami Harjuniemi Graphics Design vaihtui alle vuodessa osakeyhtiöksi ja yrityksen nimi Supervisor Mediaksi. Ensimmäinen työntekijä palkattiin yritykseen syksyllä 2021. Yrityksen nimi Supervisor Media, tulee tittelistäni rakennuksilta ”Supervisor”. Media puolestaan kattaa mukavasti alleen tarjoamamme palvelut.

Tarjoamme yrityksille mainostoimistopalveluita avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme tehostavat myyntiä ja vahvistavat brändiä. Tutustu palveluihimme avaimet käteen -välilehdellä.

Toimin projekteissa tyypillisesti päävastuun omaavana projektinjohtajana. Pyrin myös antamaan vastuuta yrityksen työntekijöille, sekä kehittämään heidän ammattitaitoansa jatkuvasti.

Uskon, että motivoitunut tiimi saavuttaa yhdessä parhaan lopputuloksen. Tavoitteeni on, että jokainen meillä, sekä meidän kanssamme työskentelevä voi kokea olevansa ylpeä siitä, mitä yhdessä teemme, luomme sekä saavutamme.

-Viljami

SANNA LILJA

Graafinen suunnitelija, valokuvaaja

 

Moikka!

Olen Sanna. Työskentelin pidemmän aikaa kasvatusalalla, mutta vuosien mittaan kiinnostukseni graafista suunnittelua kohtaan kasvoi ja päätin lähteä ammatinvaihdon kautta tavoittelemaan sitä, mikä tuntui omalta jutulta.

Olen kiinnostunut kaikenlaisesta digitaalisesta suunnittelusta aina erilaisiin taittotöihin sekä valokuvaukseen. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään uusien, mielenkiintoisten projektien parissa ja laajentamaan osaamistani.

Sara Jokela

Graafinen suunnitelija

 

Moi!

Oon Sara, Oulusta kotoisin oleva helsinkiläinen. Valmistuin joulukuussa 2021 graafiseksi suunnittelijaksi. Aikaisemmalta koulutukselta olen markkinointilinjalta valmistunut merkonomi.

Minulla on myös oma sivutoiminen yritys, jossa suunnittelen ja myyn sisustusjulisteita. Löydät julisteitani osoitteesta sarajokela.com.

Olen Supervisor Medialla graafinen suunnittelija ja nautin työstäni paljon! On mahtavaa tehdä töitä parhaan työporukan kanssa ja vastata asiakkaiden toiveisiin luovasti työskennellen! 😊

Vesa Piltonen

Markkinointi

 

Moi,

Olen Vesa, helsinkiläinen markkinoinnin ja mainonnan pitkän linjan ammattilainen.

Olen työskennellyt yrittäjänä mainostoimistossa työurani aikana yli 20 vuotta. Merkittävimpiä asiakkaitani ovat olleet muunmuassa Neste, Polar Electro ja Lahden kaupunki.

Autan Supervisor Median asiakkaita markkinoinnin ja samalla koko liiketoiminnan kehittämisessä.

Hertta

Työnjohtotehtävät

 

Paikan päällä toimistoaikojen puitteissa. Toimenkuvaan lukeutuvat laadunvalvonta- ja työnjohtotehtävät. Aikaisempaa työkokemusta mm. vahtimestarin tehtävistä.

@EssiUnkuri

Tapahtumakuvaus, maskeeraus, markkinointi

 

Hei, olen Essi!

Vaasasta kotoisin oleva helsinkiläinen markkinointialan ammattilainen. Valmistuin Haaga Heliasta keväällä 2021 ja olen toiminut siitä lähtien yrittäjänä, sekä osana Supervisor Median tiimiä.

Toimin assistenttina ja maskeeraajana Supervisor Median valo- ja videokuvauksissa. Pidän huolen, että kameran edessä jokainen näyttää freesiltä, virkeältä ja siistiltä!

Toimin myös koordinaattorina vaikuttajamarkkinoinnin-, sekä suosiaalisen median markkinointiprojekteissa.

Tyytyväisiä asiakkaita mm.