KEITÄ ME OLEMME?

Moi! 

Olen Viljami Harjuniemi ja toimin Supervisor Mediassa yrittäjänä. Olen alunperin Rovaniemeltä kotoisin ja minulla on useamman vuoden tausta rakennusalalta, sekä timpurina, että työnjohtajana. Olen koulutukseltani rakennusinsinööri ja graafinen suunnittelija.

Aloitin graafisen suunnittelijan työt vuonna 2018 aluksi osa-aikaisena yrittäjänä. Kun osa-aikainen työ alkoi viedä enemmän aikaa, kuin kokoaikainen työni rakennusalalla, päätin vaihtaa täysipäiväiseksi yrittäjäksi vuonna 2019. 

Yritykseni palvelut ovat tämän matkan aikana lisääntyneet ja muovautuneet tarpeen mukaan. Tämän myötä myöhemmin vuonna 2019 yritysmuoto muuttui osakeyhtiöksi. Aikaisempi toiminimeni Viljami Harjuniemi Graphic Design ei enää kattanu yrityksen toimialoja. Olen edelleen päävastuussa tarjoamistani palveluista, mutta harvoin enää projektin ainut tekijä, vaan rinnallani on mm. koodaus-, myynti-, markkinointi- ja videokuvausalan osaajia. Uskon, että kun jokainen tekee parhaansa omalla vahvuusalueellaan, saavutetaan paras lopputulos!

Yritykseni nimi Supervisor Media, tulee tittelistäni rakennuksilta ”Supervisor”. Media sana kattaa mukavasti alleen palvelut, joita tarjoan.

Toimin projekteissa aina päävastuun omaavana projektinjohtajana. Vastaan siitä, että meidän tuottamat palvelut ja tuotteet ovat laadukkaita ja asiakkaan toiveiden mukaisia. Toimimme pääasiassa Uudellamaalla ja Lapissa! Tutustu sivuilta lisää palveluihin.

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä parasta!

-Viljami

 

Markus Nurmi

Media-Assistentti

 

Terve,

Olen Markus Nurmi ja asun Helsingissä.

Olen harrastanut nuoresta asti kaikkea luovaa esim. videokuvaamista, editointia, piirtämistä ja musiikkia.

Aloitin myynnin ja visuaalisen markkinoinnin opiskelut Porvoon Haaga-Heliassa vuonna 2018. Opiskelen tällä hetkellä viimeistä vuotta ja toimin Supervisor Medialla Media-Assistenttina.

Teen mainontaa ja markkinointia, sekä olen mukana kuvauksissa, editoinnissa ja verkkosivujen tuotannossa.

 

 

 

@EssiUnkuri

Tapahtumakuvaus, maskeeraus, markkinointi

 

Hei, olen Essi!

Vaasasta kotoisin oleva helsinkiläinen markkinointialan ammattilainen. Valmistuin Haaga Heliasta keväällä 2021 ja olen toiminut siitä lähtien yrittäjänä, sekä osana Supervisor Median tiimiä.

Toimin assistenttina ja maskeeraajana Supervisor Median valo- ja videokuvauksissa. Pidän huolen, että kameran edessä jokainen näyttää freesiltä, virkeältä ja siistiltä!

Toimin myös koordinaattorina vaikuttajamarkkinoinnin-, sekä suosiaalisen median markkinointiprojekteissa.

Tyytyväisiä asiakkaita mm.